fitnesskotelna
fitnesskotelna
fitnesskotelna
Čtvrtek 25. dubna 2024 -

Sumpersko.net

Nově přidaný článek

Zdravotní indispozice řidiče během jízdy

24.04.2024 - Zdravotní indispozice řidiče během jízdy - Skončila...

Počasí

25.04.2024 - Čtvrtek

Teplota: 10 / 2 - Přeháňky-Déšť

26.04.2024 - Pátek

Teplota: 15 / 3 - PoloJasno

240 650 fitness kotelna

SC Kolín vs Draci Pars Šumperk 7:4

04. prosince 2020 - 08:43

Zpět na seznam článků

Reportáž ze zápasu

SC Kolín vs Draci Pars Šumperk 7:4

Draci Pars Šumperk foto: Draci - Věra Václavková

Draci po jednom dni volna zajížděli ve čtvrtek 3. prosince na led Kolína, kde chtěli odčinit vysokou prohru proti Sokolovu. Jenže první třetina tomu vůbec nenasvědčovala. Po třech inkasovaných brankách vystřídal Peksu mezi tyčemi Altrichter. Ani ten ale dlouho čisté konto neudržel. Kozlové si tak do druhé části hry nesli čtyřgólový náskok. Druhá perioda byla coby na góly vyrovnanější. Šumperk dokázal snížit na 4:2, domácí ale následně během jedné minuty zvládli dvakrát skórovat a znovu odskočili na rozdíl čtyř branek. Draci ještě zabojovali a před druhou sirénou snižoval na 6:3 Tadeáš Jaroš. Ve třetí třetině se prosadil podruhé v zápase Tadeáš Král, který skóroval při vlastním oslabení.

Poslední slovo zápasu měl Kolín, Jankovský šest minut před koncem upravoval skóre na konečných 7:4.

Branky a nahrávky: 4. Kukla (Z. Král), 5. Petržilka (Síla, Pýcha), 12. Jankovský (Šafránek), 18. Stehlík (Zdeněk, Lukeš), 35. Mašín (Semirád, Němec), 35. Z. Král (Jankovský, Šafránek), 54. Jankovský (Šafránek, Z. Král) – 22. Tadeáš Král (Gewiese), 32. Baláž (Jaroš, Kabelka), 39. Jaroš (Ševčík, Milfait), 46. Tadeáš Král (Krejčiřík, Věntus). Rozhodčí: Valenta, Hucl – Štofa, Baxa. Vyloučení: 4:2. Bez Využití. V oslabení: 0:1. Diváci: 0. Střely na branku: 41:27. Průběh utkání: 4:0, 4:2, 6:2, 6:4, 7:4.

Do zápasu vstoupil aktivněji šumperský celek. Hned v úvodu dějství našel Josef Baláž volného Jana Milfaita, který vyzkoušel pozornost domácího gólmana Štěpána Lukeše, ovšem bezúspěšně. Nakonec to byli domácí, kteří otevřeli v úvodní dvacetiminutovce skóre. Miroslav Kukla nic nevymýšlel a prudkou ránou z mezikruží překonal Marka Peksu. Uběhla přesně minuta a hostující gólman lovil puk ze sítě podruhé. Krásná souhra třetí formace skončila gólovou radostí Jakuba Petržilky.

Draci i přes veškerou snahu nedokázali najít recept na úspěšné překonání Štěpána Lukeše. Ve 12. minutě se opět radoval Kolín. Tentokrát bylo základem úspěchu vyhrané buly Davida Šafránka. Puk následně získal Václav Jankovský, který se nemýlil a poslal svůj tým do vedení 3:0. Po třetím gólu sáhl trenér Sobotka k výměně gólmanů a do brány se postavil Martin Altrichter. Před koncem první třetiny ještě upravil skóre na 4:0 Jan Stehlík a Draci tak měli v kabině o čem přemýšlet.

Druhá třetina začala lépe pro Šumperk. V 22. minutě vymetl pavučiny domácí brány Tadeáš Král. Draci začali hrát aktivněji, a to jim přineslo ovoce. Tadeáš Jaroš si to namířil do prostoru před bránou, kde našel Josefa Baláže, který snižoval na 4:2. Ve 35. minutě zvyšoval náskok kozlů Patrik Mašín, jehož dorážka byla nejúspěšnější. Neuběhla ani minuta a kolínští se radovali po šesté. Autorem šestého gólu se stal Zdeněk Král po přesné přihrávce Václava Jankovského. Dvě minuty před koncem druhé periody našel Ondřej Ševčík volného Tadeáše Jaroše, jenž zakončoval do prázdné brány, 6:3.

Poslední část začala početní výhodou pro Draky, kterou ale nedokázali zužitkovat. Ve 45. minutě byl vyloučen hostující Daniel Kabelka na 2 minuty za krosček. Domácím se přesilová hra vůbec nepovedla, ba naopak. Šumperský tým se radoval ve vlastním oslabení. Do samostatného úniku se dostal Tadeáš Král, který trefil vnitřní stranu horního břevna a snížil na 6:4. Výhru kolínských kozlů zpečetil v 54. minutě Václav Jankovský, tři body tedy zůstaly na straně domácích. Čekání na výhru Draků tak stále pokračuje.

Autor: red., Kateřina Glogarová, Vanessa Vařeková - redakce Draci Šumperk

Fotogalerie

Draci Pars Šumperk    foto: Draci - Věra Václavková

Další články z rubriky

ŠumpeRUN 2024

ŠumpeRUN 2024

Registrujte se do závodu na nové trati běžeckého závodu v Šumperku

 
Podmínky užití   |    Prohlášení o přístupnosti   |    Reklama   |    Kontakty   |    Nastavení souborů Cookies

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu Sumpersko.net s.r.o. zakázáno.

Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.