fitnesskotelna
fitnesskotelna
fitnesskotelna
Pátek 26. dubna 2024 -

Sumpersko.net

Nově přidaný článek

Dietos vs Golems

25.04.2024 - Dietos vs Golems - Pozvánka na zápas

Počasí

26.04.2024 - Pátek

Teplota: 14 / 1 - PoloJasno

27.04.2024 - Sobota

Teplota: 17 / 6 - SkoroJasno

240 650 fitness kotelna

SK Horácká Slavia Třebíč vs Draci Pars Šumperk 4:3sn

25. listopadu 2021 - 03:34

Zpět na seznam článků

Reportáž ze zápasu

SK Horácká Slavia Třebíč vs Draci Pars Šumperk 4:3sn

SK Horácká Slavia Třebíč vs Draci Pars Šumperk zdroj: DŠ

Draci po poslední prohře museli zatnout zuby a vydat se ve středu 24. listopadu do boje s tím nejsilnějším možným soupeřem. Ve 23. kole CHANCE ligy Šumperk zavítal na led suverénní Třebíče a tamní publikum zcela jistě zaskočil! V základní hrací době totiž dokázal s Horáckou Slavií remizovat a po nastaveném čase, který o vítězi nerozhodl, přišly samostatné nájezdy. V této individuální soutěži byli nakonec šťastnější domácí a Draci si z Třebíče odváží 1 bod. Dvěma góly se blýsknul Dávid Kohút.

Branky a nahrávky: 5. Nedvídek (Poizl), 20. D. Michálek (Vodný), 59. L. Bittner (Střondala, Dočekal), rozh. náj. L. Forman – 17. Vildumetz (Kratochvíl, Kindl), 37. Kohút (Spratek, Furch), 55. Kohút (Březák, Spratek). Rozhodčí: Bejček, Jechoutek – Polák, Štofa. Vyloučení: 1:4. Využití: 2:1. Diváci: 761. Střely na branku: 35:24. Průběh utkání: 1:0, 1:1, 2:1, 2:3, 3:3 - 4:3.

Třebíč: Jekel – Hunkes, Mlčák, M. Furch, L. Forman, Tureček, Poizl, Zukal – Střondala, L. Bittner, Dočekal – Šťovíček, Nedvídek, Krliš – Gajarský, Vodný, D. Sklenář – Ferda, D. Michálek, Křehlík.    

Šumperk: Mokry – Pěnčík, Drtil, Březák, Gewiese, Hrachovský, Dajčar – Žálčík, D. Kindl, Vildumetz – P. Kratochvíl, Macuh, Vachutka – Kohút, Spratek, A. Furch – Scheuter, L. Rutar, Antoníček – J. Horký.

Řekli po zápase:

Martin Janeček (Draci Pars Šumperk): „Dneska jsme na kluky hodně pyšní. Myslím si, že jsme hráli velice dobrý zápas. Škoda, že jsme ho nedotáhli do vítězného konce. O to víc nás mrzí, že už po několikáté nám podřezal větev gól, který nebyl. Viděli jsme to všichni na videu. I když vím, že to rozhodčí mají strašně těžké, tak nás to neskutečně štve. Ale vrátím se k tomu začátku. Myslím si, že hráči dnes hráli výborně a odvedli úplně excelentní výkon.“

Kamil Pokorný (SK Horácká Slavia Třebíč): „Hráči se snažili plnit to, co jsme si řekli, ale bohužel to bylo bez pohybu. Přesto jsme paradoxně první třetinu vyhráli 2:1. O přestávce jsme hráčům říkali, že tohle není náš výkon, že pohybově na to jsme špatně, že jsme pozdě v soubojích. Upozorňovali jsme na velkou kvalitu soupeře v útoku. Dobře jsme začali druhou třetinu, kde jsme měli gólově odskočit, byly tam šance na gól na 3:1. Soupeř srovnal po našem nedůrazu v útočném pásmu na 2:2. Nejlepší z naší strany byla třetí třetina, Šumperk se trošku víc zatáhl a už nebyl tak aktivní, jako v prvních dvou třetinách. Bohužel se nám nepodařilo dát gól, pak jsme hráče upozorňovali, že soupeř čeká na nějakou brejkovou situaci. Jednou nám pak rychle otočil hru a šel do vedení. Jsem rád, že mužstvo ukázalo takový charakter a dokázalo zápas v posledních vteřinách urvat na bod. V prodloužení jsme byli lepší, měli jsme už tam možnosti zápas rozhodnout. Tam jsme to ještě nezvládli, ale povedlo se to v nájezdech, kdy Pavel Jekel vychytal všechny zkušené hráče Šumperka. Máme dva body a na rovinu říkám, že dneska z toho asi víc vymáčknout nešlo díky tomu, jakým způsobem jsme se dnes pohybovali a nebyli jsme úplně v top formě.“

Autor: red., Michal Krobot - redakce DŠ

Fotogalerie

SK Horácká Slavia Třebíč vs Draci Pars Šumperk   zdroj: DŠ

Další články z rubriky

Dietos vs Golems

Dietos vs Golems

Pozvánka na zápas

ŠumpeRUN 2024

ŠumpeRUN 2024

Registrujte se do závodu na nové trati běžeckého závodu v Šumperku

 
Podmínky užití   |    Prohlášení o přístupnosti   |    Reklama   |    Kontakty   |    Nastavení souborů Cookies

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu Sumpersko.net s.r.o. zakázáno.

Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.