Pátek 26. dubna 2024 -

Sumpersko.net

Nově přidaný článek

Štěpán Rak vystoupí v Šumperku

26.04.2024 - Štěpán Rak vystoupí v Šumperku - Světově uznávaný...

Počasí

26.04.2024 - Pátek

Teplota: 14 / 1 - PoloJasno

27.04.2024 - Sobota

Teplota: 17 / 6 - SkoroJasno

Screamers se vrací do Šumperku

16. dubna 2019 - 06:20

Zpět na seznam článků

Nejžádanější česká travesti skupina

Screamers se vrací do Šumperku

Screamers se vrací do Šumperku zdroj: archiv šumpersko.net

Skupina Screamers se ve středu 15. května opět představí v Šumperku, tentokrát se svým novým pořadem "Smím prosit?". Ten je plný tance a zpěvu na téma elegance a rodinné hodnoty z pohledu etiky a reality.

Do roku 1995 byla travesti show výhradně klubovou zábavou, poté v Praze vznikla první oficiální kabaretní scéna. Screamers jsou jednou z nejstabilnějších českých uměleckých skupin, která se etablovala na poli alternativního divadla v roce 1997. Tvoří ji pět umělců - herců, tanečníků, zpěváků a komiků.

Na jevišti se pracovně setkali s většinou českých populárních zpěvaček a zpěváků, herců a komiků. „I díky neutuchajícímu zájmu o nová představení ji lze v současné době považovat za nejžádanější skupinu v oboru. Diváci se mohou těšit na známé slečny umělkyně Paulu, Valerii, Banánovou Halinu, Sašu, a samozřejmě také na vtipného a bystrého moderátora Láďu. Zváni jsou všichni fanoušci humoru a dobré zábavy," uvádí produkční domu kultury Michaela Horáková.

Screamers se vrací do Šumperku zdroj: archiv šumpersko.net

Mezi kmotry skupiny bychom našli například tato hvězdná jména: Eva Pilarová, Petr Novotný, Heidi Janků, Daniel Nekonečný, Hana Křížková, Ilona Csáková, Hana Zagorová a Karel Vágner, Miloš Nesvadba, Duo Kamélie, Marcela Holanová. „Členové Screamers jsou mistry parodie a nadsázky umělecky okořeněné o divadelní přesah. Představení vždy bývají estetickým zážitkem postaveným na spojení hereckého, baletního, pěveckého umění, bravurní improvizaci a jevištní kompozice," dodává Michaela Horáková.

pozvánka zdroj: dk

Se skupinou Screamers se pobavíte ve středu 15. května od devatenácti hodin ve velkém sále Domu kultury v Šumperku. Vstupné na sezení je v předprodeji 200 korun, v den akce podraží o padesát korun.

Autor: red., M. Horáková - dk

Fotogalerie

Screamers se vrací do Šumperku     zdroj: archiv šumpersko.net

Další články z rubriky

Štěpán Rak vystoupí v Šumperku

Štěpán Rak vystoupí v Šumperku

Světově uznávaný kytarový virtuos

Vladimír Javorský s kapelou v Šumperku

Vladimír Javorský s kapelou v Šumperku

Zahalí klášterní kostel do šansonového hávu

Svátek lásky 1. máj slaví kapela O5 a Radeček stylově

Svátek lásky 1. máj slaví kapela O5 a Radeček stylově

Pro fanoušky připravuje valentýnský koncert s filharmoniky

 
Podmínky užití   |    Prohlášení o přístupnosti   |    Reklama   |    Kontakty   |    Nastavení souborů Cookies

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu Sumpersko.net s.r.o. zakázáno.

Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.