fitnesskotelna
fitnesskotelna
fitnesskotelna
Sobota 27. července 2024 -

Sumpersko.net

Nově přidaný článek

Opilý motorkář spadl z motorky

26.07.2024 - Opilý motorkář spadl z motorky - Dopravní nehoda se...

Počasí

27.07.2024 - Sobota

Teplota: 30 / 15 - PoloJasno

28.07.2024 - Neděle

Teplota: 25 / 16 - obcasny-Déšť

240 650 fitness kotelna

Sportovní veletrh plný zážitků, soutěží, workschopů a dobrých rad

10. června 2024 - 17:08

Zpět na seznam článků

Se vstupem zdarma

Sportovní veletrh plný zážitků, soutěží, workschopů a dobrých rad

ilustrační foto: zdroj archiv VFO - Schulz

Moravia Sport Expo se na Výstavišti Flora Olomouc koná 14. a 15. června. Návštěvníkům se budou zdarma věnovat profesionálové z třiceti sportovních klubů i velkých firem zaměřených na sportovní potřeby. Vstup zdarma, občerstvení zajištěno.

Návštěvníci tak na jednom místě poznají trenéry z desítek klubů, budou s nimi moci vybrat nejvhodnější sport pro sebe či své dítě anebo to nejlepší sportovní vybavení.

Pro děti bude navíc připravena soutěž – sportovní stezka. Vyhrát mohou vstupenky do olomoucké zoo, akvaparku, Pevnosti poznání či do sbírkových skleníků ve Smetanových sadech. Stanoviště se soutěžními úkoly děti najdou u jednotlivých sportovních klubů podle kartičky, kterou dostanou ve foyer pavilonu A ve stánku Statutárního města Olomouce, které celou akci finančně zastřešuje. „Nejmladší návštěvníci letošního 9. ročníku veletrhu sportovních potřeb a vybavení Moravia Sport Expo se vedle soutěže mohou těšit i na taneční workshopy s profesionálními lektory z Tanečního klubu Olymp Olomouc, dále na venkovní U rampu či na stanoviště oblíbené pohybové přípravky Svišti v pohybu,“ uvedla ředitelka výstaviště Eva Fuglíčková.

Vedle desítek trenérů dorazí na olomoucké výstaviště i profesionální sportovci, na programu Moravia Sport Expo jsou autogramiády a rozhovory s fotbalisty Sigmy Olomouc a hokejisty z HC Olomouc. Svá čísla a startovní balíčky si tu budou vyzvedávat účastníci letošního Mattoni 1/2Maratonu Olomouc. Připraven je bohatý doprovodný program. „Dohromady na Moravia Sport Expo dorazí zástupci třiceti sportovních klubů a oddílů. Mimo jiné půjde (kromě již zmíněných oddílů) o Wrestling Club Olomouc, Atletický klub Olomouc, DHK Zora Olomouc, Vem Camará Capoeira – Olomouc, Judo do škol, Sportovní klub moderní gymnastiky Olomouc, Slackline Olomouc anebo Veslařský klub Olomouc, Klub stolního tenisu Olomouc či Balet Art Studio,“ uvedl tiskový mluvčí Michal Poláček. 

Všechny kluby se budou návštěvníkům olomouckého výstaviště budou prezentovat jak v největším pavilonu A, tak i v jeho okolí. Své místo na tu budou mít také velké sportovní firmy, jako je například Decathlon, Garmin, Salming anebo KILPI.

Moravia Sport Expo 2024 se koná v pátek 14. června od 9 do 19 hodin a v sobotu 15. června od 9 do 17 hodin v pavilonu A a v jeho okolí na Výstavišti Flora Olomouc.

Autor: red., M. Poláček - zdroj foto: VFO

Fotogalerie

ilustrační foto: zdroj archiv VFO - Schulz
ilustrační foto: zdroj archiv VFO - Schulz

Další články z rubriky

Krajem projede cyklistický závod Czech Tour

Krajem projede cyklistický závod Czech Tour

Mezi účastníky bude i stáj Soudal-Quick-Step

HOKEJ: Vstupné pro sezónu 2024-25

HOKEJ: Vstupné pro sezónu 2024-25

Šumperský hokejový klub informuje

Exkluzivní Fotogalerie

Den s Horskou službou III.

Den s Horskou službou III.

Fotek: 72
Přidáno: 22.07.2024

Den s Horskou službou II.

Den s Horskou službou II.

Fotek: 68
Přidáno: 22.07.2024

Den s Horskou službou I.

Den s Horskou službou I.

Fotek: 91
Přidáno: 22.07.2024

 
Podmínky užití   |    Prohlášení o přístupnosti   |    Reklama   |    Kontakty   |    Nastavení souborů Cookies

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu Sumpersko.net s.r.o. zakázáno.

Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.