fitnesskotelna
fitnesskotelna
fitnesskotelna
Sobota 20. dubna 2024 -

Sumpersko.net

Nově přidaný článek

Držitelé krajských cen v oblasti kultury

19.04.2024 - Držitelé krajských cen v oblasti kultury - Opera,...

Počasí

20.04.2024 - Sobota

Teplota: 9 / 3 - obcasny-Déšť

21.04.2024 - Neděle

Teplota: 6 / 1 - Zataženo

240 650 fitness kotelna

Šumperk v prvním domácím zápase vyzve Přerov

14. září 2021 - 18:26

Zpět na seznam článků

Je tu derby!

Šumperk v prvním domácím zápase vyzve Přerov

Šumperk v prvním domácím zápase vyzve Přerov zdroj:DŠ

Šumperští hokejisté začali novou sezónu Chance ligy, pro mnohé, velkým překvapením. Los soutěže nebyl k Drakům moc přívětivý a hned v prvním kole jim naordinoval těžké utkání s Porubou, která stabilně patří mezi favority soutěže. V utkání rozhodovaly maličkosti a byli to právě Draci, kteří se nakonec radovali z vítězství po samostatných nájezdech. O zisk dalších bodů budou tentokrát bojovat na domácí půdě. A nebude to ledajaký zápas. Šumperští fanoušci se totiž mohou těšit na krajské derby! Do podhůří Jeseníků přijede HC ZUBR Přerov. Souboj Draků se Zubry začíná ve středu 15. září v 18:00.

HC ZUBR Přerov byl v uplynulé sezóně považován za černého koně soutěže, což se i potvrdilo. Zubři obsadili po základní části parádní 3. místo, jež jim zajistilo přímý postup do play off. Hned ve čtvrtfinále, ale narazili. Do cesty se jim postavila Poruba, která si šla jednoznačně pro postup. V nové sezóně by měl Přerov opět patřit mezi prvoligovou špičku, předpoklady k tomu rozhodně má. 

S přípravou mohou být Zubři spokojeni. Z osmi utkání utrpěli porážku pouze ve třech případech. Nutno podotknout, že všechny tři zápasy prohráli na domácím ledě. Nejprve si Přerov neporadil s Frýdkem-Místkem, následně byli nad jejich síly šumperští Draci a Liptovský Mikuláš. Přerované také v rámci přípravy odehráli tradiční ZUBR CUP, kterého se letos zúčastnily týmy z Havířova, Nitry a ze Zlína. Turnaj nakonec ovládl domácí celek, jehož úspěšnost byla stoprocentní. V sobotu 11. září odstartoval nový ročník Chance ligy, v němž Přerov vynuloval Kolín a získal tak první tři body do tabulky.

Pravidla vstupu na stadion:

Stále platí stejná pravidla pro vstup do Škoda arény. Je povinné mít antigenní test (ne starší než 72 hodin), případně PCR test (ne starší než 7 dnů). Testy je potřeba mít z certifikovaných laboratoří. Samotesty či testy z práce nejsou platné.

V případě, že máte 14 dnů po první dávce u jednodávkových vakcín nebo po druhé u dvoudávkových vakcín, tak se na vás pravidla testu nevztahují a na stadion můžete vstoupit.

Autor: red., Vanessa Vařeková - DŠ

Fotogalerie

Šumperk v prvním domácím zápase vyzve Přerov   zdroj:DŠ

Další články z rubriky

ŠumpeRUN 2024

ŠumpeRUN 2024

Registrujte se do závodu na nové trati běžeckého závodu v Šumperku

Dietos vs Warriors 20:16

Dietos vs Warriors 20:16

Reportáž ze zápasu

 
Podmínky užití   |    Prohlášení o přístupnosti   |    Reklama   |    Kontakty   |    Nastavení souborů Cookies

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu Sumpersko.net s.r.o. zakázáno.

Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.