fitnesskotelna
fitnesskotelna
fitnesskotelna
Sobota 20. dubna 2024 -

Sumpersko.net

Nově přidaný článek

Držitelé krajských cen v oblasti kultury

19.04.2024 - Držitelé krajských cen v oblasti kultury - Opera,...

Počasí

20.04.2024 - Sobota

Teplota: 9 / 3 - obcasny-Déšť

21.04.2024 - Neděle

Teplota: 6 / 1 - Zataženo

240 650 fitness kotelna

Tomáš Drtil, Vojtech Mokry

27. března 2021 - 17:23

Zpět na seznam článků

Další jména šumperského hokejové klubu

Tomáš Drtil, Vojtech Mokry

ilustrační snímek zdroj foto: archiv

První obránce do nové sezóny podepsán! Do Šumperka hlásí návrat Tomáš Drtil, který podepsal s klubem smlouvu na příští sezónu. Třicetiletý obránce patří mezi skvělé beky Chance ligy a jeho návrat do rodného města bude pro tým hodně důležitý.

Bek se vrací do podhůří Jeseníků z Prostějova.

Tomáš Drtil zdroj: FB klub

Drtil byl v loňské sezóně stěžejní hráč rivala z Prostějova. V třiačtyřiceti zápasech si připsal 20 bodů za 5 gólů a 15 nahrávek. V defenzivní činnosti pak patří mezi nejlepší obránce druhé nejvyšší soutěže. Ve statistice plus mínus pak zaznamenal 7 kladných bodů

Tomáš Drtil naposledy v Šumperku působil pod Martinem Janečkem. Právě pod jeho vedením získal nejvíce bodů ve své kariéře v základní části (12+25). Jestli bude stejně úspěšný, se ukáže v následující sezóně.

Po obránci Tomáši Drtilovi Draci oznamují novinku i v brankovišti. Týmu v sezóně 2021/2022 pomůže talentovaný brankář z Olomouce Vojtěch Mokry. Ten se seniorským hokejem nemá příliš mnoho zkušeností, nicméně je považován za vklad do budoucnosti extraligové Olomouce. Mokry zasáhl do třech utkáních nejvyšší soutěže a připsal si solidní úspěšnost 93,9 procent.

Vojtěch Mokry droj: FB klub

Devatenáctiletého gólmana si vybral sám kouč Martin Janeček, který v něj má velkou důvěru. „Slibovaný průvan se týká i brankářských postů. Vojta je jeden ze tří gólmanů, které budeme mít v Chance lize pro následující sezónu. Do dalšího ročníku jsme se rozhodli jít cestou mladých brankářů u kterých věříme, že jsou schopni těžkou sezónu zvládnout," řekl Janeček.

Autor: red., Dominik Mihailescu - redakce Draci Pars Šumperk, zdroj foto: FB klub

Fotogalerie

ilustrační snímek                              zdroj foto: archiv

Související články

Další články z rubriky

ŠumpeRUN 2024

ŠumpeRUN 2024

Registrujte se do závodu na nové trati běžeckého závodu v Šumperku

Dietos vs Warriors 20:16

Dietos vs Warriors 20:16

Reportáž ze zápasu

 
Podmínky užití   |    Prohlášení o přístupnosti   |    Reklama   |    Kontakty   |    Nastavení souborů Cookies

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu Sumpersko.net s.r.o. zakázáno.

Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.