fitnesskotelna
fitnesskotelna
fitnesskotelna
Pátek 19. dubna 2024 -

Sumpersko.net

Nově přidaný článek

Český pianista Michal Mašek v Zábřehu

18.04.2024 - Český pianista Michal Mašek v Zábřehu - Pozvánka na...

Počasí

19.04.2024 - Pátek

Teplota: 8 / 1 - Přeháňky-Déšť

20.04.2024 - Sobota

Teplota: 9 / 3 - Přeháňky-Déšť

240 650 fitness kotelna

U šumperské radnice odstartuje poslední etapa cyklistického závodu

05. srpna 2022 - 11:59

Zpět na seznam článků

Řidiče čekají uzavírky

U šumperské radnice odstartuje poslední etapa cyklistického závodu

U šumperské radnice odstartuje Sazka Tour zdroj foto: archiv mus

V souvislosti s nedělním startem (7. srpna) poslední etapy prestižního cyklistického závodu Sazka Tour, v Šumperku, čekají na řidiče uzavírky.

Od sedmi do třinácti hodin bude uzavřeno náměstí Míru a Lužickosrbská ulice, v těchto lokalitách se po celou dobu uzavírky nebude moci ani parkovat.

Program na náměstí Míru u radnice startuje již v deset hodin představováním jednotlivých závodních týmů. „Poté, co v jedenáct hodin závod symbolicky odstartuje před radnicí starosta Tomáš Spurný, cyklisté vyrazí směrem k místu ostrého startu. Z náměstí sjedou Radniční ulicí, kolem kina Svět, projedou ulicí Slovanskou, napojí se na Žerotínovu a na světelné křižovatce odbočí na Jesenickou ulici. Zde bude za prvním kruhovým objezdem zhruba v 11.05 ostrý start závodu,“ uvedla tisková mluvčí šumperské radnice Soňa Singerová.

Po něm budou cyklisté pokračovat po Jesenické ulici, na následujícím kruhovém objezdu u hřbitova odbočí zpět do města na Zábřežskou ulici, světelnou křižovatku u restaurace Koruna projedou rovně a kolem náměstí Republiky se peloton vydá po ulici Jiřího z Poděbrad, ze které odbočí vlevo na Bratrušovskou ulici, po níž vyjedou z města. „V Šumperku se cyklisté zdrží necelých patnáct minut. Po jejich průjezdu budou komunikace opět průjezdné,“ informovala mluvčí, která upřesnila: „Cyklisty čeká ve městě jedna divácky atraktivní sprinterská prémie v Bratrušovské ulici. Diváci mohou povzbuzovat své favority také u vrchařských prémií, které budou například na Bratrušovském kopci, Přemyslovském sedle či na Červenohorském sedle.“

Autor: red., S.Singerová - mus, zdroj foto: mus

Fotogalerie

U šumperské radnice odstartuje Sazka Tour    zdroj foto: archiv mus

Související články

Další články z rubriky

ŠumpeRUN 2024

ŠumpeRUN 2024

Registrujte se do závodu na nové trati běžeckého závodu v Šumperku

Dietos vs Warriors 20:16

Dietos vs Warriors 20:16

Reportáž ze zápasu

 
Podmínky užití   |    Prohlášení o přístupnosti   |    Reklama   |    Kontakty   |    Nastavení souborů Cookies

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu Sumpersko.net s.r.o. zakázáno.

Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.