Sobota 20. dubna 2024 -

Sumpersko.net

Nově přidaný článek

Držitelé krajských cen v oblasti kultury

19.04.2024 - Držitelé krajských cen v oblasti kultury - Opera,...

Počasí

20.04.2024 - Sobota

Teplota: 9 / 3 - obcasny-Déšť

21.04.2024 - Neděle

Teplota: 6 / 1 - Zataženo

Zábřežský hudební cyklus Bravo potěšil své příznivce

15. července 2020 - 14:20

Zpět na seznam článků

Slevové karty budou platit až do konce roku

Zábřežský hudební cyklus Bravo potěšil své příznivce

Zábřežský hudební cyklus Bravo potěšil své příznivce zdroj foto: archiv

Příjemné překvapení připravil pro držitele slevových karet zábřežského hudebního cyklu Bravo kulturní dům. Platnost karet byla totiž prodloužena až do konce roku. „Vzhledem k tomu, že v důsledku epidemie koronaviru se některé plánované koncerty neuskutečnily, rozhodli jsme se platnost slevových karet prodloužit až do konce roku 2020. Na podzim plánujeme uspořádat čtyři koncerty, takže pořídit si kartu se vyplatí i nyní,“ upozornil Zdeněk David ze Zábřežské kulturní.

Nabídka koncertů Bravo je pro podzimní měsíce mimořádně zajímavá. Již nyní lze zakoupit vstupenky na galakoncert stálé členky operního souboru Národního divadla v Praze, sopranistky Kateřiny Kněžíkové Plachetkové, který se uskuteční 13. září v kostele sv. Barbory.

Koncem října cyklus Bravo nabídne koncert mezinárodního kytarového dua Vladislav Bláha a Tatsiana Drobysh a 28. listopadu adventní koncert světoznámého souboru Schola Gregoriana Pragensis ve farním kostele sv. Bartoloměje. Cyklus podzimních koncertů klasické hudby zakončí 13. prosince vystoupení přední české a světové harfenistky Kateřiny Englichové v kostele sv. Barbory.

Slevové karty Bravo platné až do konce roku lze zakoupit v pokladně kulturního domu v Zábřehu. Cena jedné karty činí 100 korun, karta pro dvě osoby se prodává za příznivých 150 korun. „Držitelé abonentek budou moci využívat slevu na vstupném ve výši 30 až 50 korun a navíc jim budou zasílány pozvánky na jednotlivé koncerty," připomněl výhody slevové karty David.

Autor: red., z.k., Z. David

Fotogalerie

Zábřežský hudební cyklus Bravo potěšil své příznivce    zdroj foto: archiv

Další články z rubriky

Český pianista Michal Mašek v Zábřehu

Český pianista Michal Mašek v Zábřehu

Pozvánka na koncert v kostele svaté Barbory

Divadla zamíří na zábřežský hrad

Divadla zamíří na zábřežský hrad

Také s lákavým titulem - Úča musí pryč

 
Podmínky užití   |    Prohlášení o přístupnosti   |    Reklama   |    Kontakty   |    Nastavení souborů Cookies

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu Sumpersko.net s.r.o. zakázáno.

Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.