Čtvrtek 25. dubna 2024 -

Sumpersko.net

Nově přidaný článek

Prvního máje se do Zábřehu sjede celý region

25.04.2024 - Prvního máje se do Zábřehu sjede celý region - K...

Počasí

25.04.2024 - Čtvrtek

Teplota: 10 / 3 - Přeháňky-Déšť

26.04.2024 - Pátek

Teplota: 13 / 2 - Oblačno

Zábřežský skatepark čeká otevření

01. června 2023 - 07:41

Zpět na seznam článků

Ve velkém stylu

Zábřežský skatepark čeká otevření

Nový skatepark v lomu u Moravské Sázavy bude v sobotu 3. června slavnostně otevřen. Jeho stavba byla dokončena v listopadu loňského roku. Tamní BMX areál doplnilo nové sportoviště, které splňuje náročné požadavky a bude sloužit ke smysluplnému trávení volného času dětí a mládeže.

Skatepark je kombinací streetové plazzy, která je okolo skateboardové mini rampy propojena na koncích se streetovou částí. Plocha obsahuje překážky splňující současný trend skateboardingu – slideboxy, raily i street plazza.

Výstavba nového skateparku v první etáži lomu stála 6,5 milionu korun. „Realizaci zajišťoval uznávaný profesionál ve svém oboru – společnost Hydro Gas Manufacture (Fiveramps Skateparks). A stejného profíka si město vybralo pro slavnostní otevření. To bude v režii Picnic Skateshop, který připravil den plný skateboardingu spojený se závody,“ sdělila tisková mluvčí zábřežské radnice Lucie Mahdalová.

program zdroj: muz

Autor: red., L. Mahdalová, zdroj foto: muz.

Fotogalerie

Další články z rubriky

Recyklované asfalty i betony

Recyklované asfalty i betony

Stávají se součástí staveb

 
Podmínky užití   |    Prohlášení o přístupnosti   |    Reklama   |    Kontakty   |    Nastavení souborů Cookies

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu Sumpersko.net s.r.o. zakázáno.

Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.