Sobota 27. dubna 2024 -

Sumpersko.net

Nově přidaný článek

Štěpán Rak vystoupí v Šumperku

26.04.2024 - Štěpán Rak vystoupí v Šumperku - Světově uznávaný...

Počasí

27.04.2024 - Sobota

Teplota: 17 / 5 - SkoroJasno

28.04.2024 - Neděle

Teplota: 21 / 10 - PoloJasno

Co letos pod stromeček? Přece Jeseníky!

23. listopadu 2020 - 17:56

Zpět na seznam článků

Cílem je podpořit výrobky, služby a zážitky, které vznikají právě v Jeseníkách

Co letos pod stromeček? Přece Jeseníky!

ilustrační snímek zdroj foto: B. Haušková

Letošní podivný rok vrcholí neobvyklými přípravami na vánoční svátky – nebudou trhy ani zpěvy. Většina kontaktů probíhá virtuálně, přesto to jde i lokálně. Značka JESENÍKY originální produkt spustila kampaň Jeseníky pod stromeček.

Pro držitele značky to znamená marketingovou podporu. Pro ty, co chtějí darovat něco z jesenických hor zase úsporu za poštovné. „Dohodli jsme se se třemi obchůdky na území regionální značky, že se stanou pro tyto svátky výdejnami objednaného zboží. Lidé si objednají dárek u výrobce či poskytovatele služby nebo zážitku a ten bude pak nachystaný v dohodnutém termínu ve výdejně,“ objasnila Hana Olejníková z Místní akční skupiny Horní Pomoraví, která značení v regionu koordinuje.

Výdejny tak vznikly v Jeseníku v Obchůdku zdravé výživy na Palackého ulici, v Šumperku v prodejně Dobroty z venkova na Langrově 8 a v Andělské Hoře 148, kde se nachází i jeden z certifikovaných držitelů značky Pepovy dobroty. „Nejde ale jen o úsporu, ale především o jedinečné nápady a dovednosti místních lidí. Všechny držitele značky máme na webu regionalni-znacky.cz/jeseniky. Věříme, že zde každý najde výjimečný dárek,“ dodala Olejníková s tím, že vybírat lze od knížek přes nádobí, moderní potraviny, netradiční koření, textiliepo vánoční dárkové pivní speciály či poukazy na wellness nebo rodinné pobyty a mnoho dalšího.

Výrobky či vouchery, které takto lze koupit a nechat doručit do výdejny se postupně představují ve skupině na Facebooku nazvané Jeseníky pod stromeček. V současné době logo fialového zvonku nese osm desítek výrobků, více než dvě desítky poskytovatelů stravovacích a ubytovacích služeb a zhruba dvacítka jedinečných zážitků.

Autor: red.,Bára Haušková

Fotogalerie

ilustrační snímek                              zdroj foto: B. Haušková

Další články z rubriky

Nově objevený obraz mohelnického malíře Toulce

Nově objevený obraz mohelnického malíře Toulce

Vystaví ve věži kostela sv. Bartoloměje

Plumlovská přehrada má šanci na lepší vodu

Plumlovská přehrada má šanci na lepší vodu

Vodohospodáři vezmou sinicím výživu

 
Podmínky užití   |    Prohlášení o přístupnosti   |    Reklama   |    Kontakty   |    Nastavení souborů Cookies

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu Sumpersko.net s.r.o. zakázáno.

Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.