fitnesskotelna
fitnesskotelna
fitnesskotelna
Sobota 27. dubna 2024 -

Sumpersko.net

Nově přidaný článek

Štěpán Rak vystoupí v Šumperku

26.04.2024 - Štěpán Rak vystoupí v Šumperku - Světově uznávaný...

Počasí

27.04.2024 - Sobota

Teplota: 17 / 6 - SkoroJasno

28.04.2024 - Neděle

Teplota: 20 / 11 - Oblačno

240 650 fitness kotelna

Obránce Ondřej Hrachovský nová posila Draků

11. května 2021 - 22:33

Zpět na seznam článků

Rodák z Kyjova

Obránce Ondřej Hrachovský nová posila Draků

Obránce Ondřej Hrachovský nová posila Draků zdroj: FB DŠ

Šumperský kádr se rozrůstá o další zajímavé jméno. Draci se příští sezónu mohou spolehnout na obránce Ondřeje Hrachovského. Třiadvacetiletý rodák z Kyjova přichází z Frýdku-Místku. Loňská sezóna pro něj nebyla zrovna nejpovedenější, ale to vlastně pro celý Frýdek. Naopak ročník 2019/2020 odehrál na špičkové úrovni a patřil mezi nejlepší obránce Chance ligy.

Hrachovský odehrál své juniorské roky v Třinci. Tady patřil mezi důležité opory Ocelářů. V následujících letech se přesunul na farmu do Frýdku-Místku, kde ukázal, jak velkým talentem disponuje. V sezóně 2019/2020 odehrál 54 utkání, ve kterých si jako bek připsal 26 bodů za 12 branek a 14 asistencí. V tomtéž ročníku pak dostal možnost odehrát 4 utkání v hokejové extralize za již zmíněné Oceláře. Kromě toho se také účastnil Spengler cupu a Ligy mistrů.

Loňská sezóna už tak dobrá nebyla. Nicméně v té se trápilo celé mužstvo Frýdku-Místku. Rysi ve finále skončili na 14. místě a měli jen o dva body více než 16. Kolín. Hrachovský tak bude mít možnost svou nadějnou kariéru opět nastartovat, tentokrát však na severu Moravy. V Šumperku už Hrachovský pobývá a trénuje s mužstvem Martina Janečka a Lukáše Majera v rámci letní přípravy. Tu letos Draci zahájili nezvykle brzo, již 5. května.

Autor: red., Dominik Mihailescu - redakce Draci Pars Šumperk, zdroj foto: FB klub

Fotogalerie

Obránce Ondřej Hrachovský nová posila Draků    zdroj: FB DŠ

Další články z rubriky

Dietos vs Golems

Dietos vs Golems

Pozvánka na zápas

ŠumpeRUN 2024

ŠumpeRUN 2024

Registrujte se do závodu na nové trati běžeckého závodu v Šumperku

 
Podmínky užití   |    Prohlášení o přístupnosti   |    Reklama   |    Kontakty   |    Nastavení souborů Cookies

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu Sumpersko.net s.r.o. zakázáno.

Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.