fitnesskotelna
fitnesskotelna
fitnesskotelna
Pátek 26. dubna 2024 -

Sumpersko.net

Nově přidaný článek

Dietos vs Golems

25.04.2024 - Dietos vs Golems - Pozvánka na zápas

Počasí

26.04.2024 - Pátek

Teplota: 14 / 1 - PoloJasno

27.04.2024 - Sobota

Teplota: 17 / 6 - SkoroJasno

240 650 fitness kotelna

ŠumpeRUN rozšiřuje startovní pole

29. března 2019 - 08:17

Zpět na seznam článků

Kapacita hlavního závodu se zvýší na 350 závodníků

ŠumpeRUN rozšiřuje startovní pole

ŠumpeRUN rozšiřuje startovní pole zdroj. web závodu

Pro velký a neutuchající zájem organizátoři běžeckého závodu ŠumpeRUN zvyšují kapacitu hlavního závodu.

Noví zájemci o účast v této sportovní události se mohou registrovat od 1. dubna. „Nesmírně nás těší obrovský zájem a rozhodli jsme se startovní pole rozšířit. Kapacita hlavního závodu se tak zvýší na tři sta padesát závodníků,” říká Bohuslav Vondruška z organizačního týmu ŠumpeRUNu.

Noví zájemci se mohou registrovat výhradně přes internetový formulář, odkaz na něj se nachází na stránkách webových stránkách závodu. „Startovné zůstává na stejné výši 200 korun, po zadání registrace je ale nutné co nejdříve provést platbu, po pěti dnech nezaplacené registrace propadají. Veškeré informace k platbě jsou ihned zasílány e-mailem,” dodává Vondruška.

Odkaz na registrační formulář ZDE

Závod se uskuteční první červnovou neděli, celé zázemí závodu včetně startu a cíle bude umístěno u radnice na náměstí Míru. Hlavní závod bude dlouhý deset kilometrů a poběží se na tři kola, každé bude měřit cca 3,33 kilometry. Předcházet mu budou závody pro děti od nejmenších po největší. „Pro děti jsou nachystány tři různé tratě. Děti startovné neplatí a volných míst je ve všech věkových kategoriích dostatek,” uzavírá Vondruška.

Důležité upozornění !

S pořádáním závodu budou v den konání spojená i určitá dopravní omezení, zejména v oblasti historického centra a pěších zón. Trasa hlavního závodu povede: nám. Míru – Starobranská – Gen. Svobody – Hlavní třída – Fialova – Sady 1. máje – Hlavní třída – Terezínská – Jiráskovy sady – Kozinova – Gen. Svobody – Langrova – Ztracená – Okružní – park pod SZŠ – Radniční – Kladská – nám. Míru. Předem děkujeme všem Šumperanům za vstřícnost a trpělivost. Všichni jsou srdečně zváni na doprovodný program a vytvořit závodníkům nezapomenutelnou atmosféru.

Autor: red., B. Vondruška - mus.,

Fotogalerie

ŠumpeRUN rozšiřuje startovní pole      zdroj. web závodu

Související články

Další články z rubriky

Dietos vs Golems

Dietos vs Golems

Pozvánka na zápas

ŠumpeRUN 2024

ŠumpeRUN 2024

Registrujte se do závodu na nové trati běžeckého závodu v Šumperku

 
Podmínky užití   |    Prohlášení o přístupnosti   |    Reklama   |    Kontakty   |    Nastavení souborů Cookies

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu Sumpersko.net s.r.o. zakázáno.

Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.