Sobota 20. dubna 2024 -

Sumpersko.net

Nově přidaný článek

Držitelé krajských cen v oblasti kultury

19.04.2024 - Držitelé krajských cen v oblasti kultury - Opera,...

Počasí

20.04.2024 - Sobota

Teplota: 9 / 3 - obcasny-Déšť

21.04.2024 - Neděle

Teplota: 6 / 1 - Zataženo

Tradiční soutěž Podnikavá hlava

25. března 2021 - 13:19

Zpět na seznam článků

Do dvanáctého ročníku se můžete přihlásit do 10. května

Tradiční soutěž Podnikavá hlava

ilustrační snímek zdroj foto: archiv

Univerzita Palackého opět hledá podnikavé hlavy. Pomůže jim s rozjezdem podnikání. Nové kontakty a zkušenosti, zpětná vazba od odborníků, 50 tisíc korun do startu podnikání, sleva padesát procent na roční pronájem kanceláře a konzultace mentorů i externích partnerů zdarma. To jsou odměny a výhody, které čekají na letošního vítěze Podnikavé hlavy.

Pro vstup do soutěžního klání se stačí registrovat na stránkách podnikavahlava.cz a zaslat potřebné dokumenty i se svým podnikatelským záměrem. Před jeho sepsáním je možné konzultovat svůj nápad i přípravu písemných podkladů přímo s mentory na VTP UP nebo v ICOK. „Může se zdát, že tato doba podnikání nepřeje. Jsem však přesvědčen o opaku. Právě tato situace přináší nové nápady i nové pohledy na podnikání. Naše role zde není jen v tom, projekty a nápady posoudit a vybrat ty nejlepší, ale zejména pomoci těm, kteří nevědí, jak na to, nemají kapitál či zkušenosti, aby svůj nápad mohli realizovat. Chci tedy povzbudit všechny, kteří se zatím se svým nápadem neodhodlali vyjít ven, aby přišli. Účastí v Podnikavé hlavě můžete získat nejen výhru, ale hlavně zpětnou vazbu, kontakty na další začínající i zkušené podnikatele, možnost využít mentora nebo najít investora či partnera pro další podnikatelské kroky,“ uvedl Roman Jurečka, ředitel VTP UP.

Do finále postoupí deset vybraných finalistů. Ti své projekty představí odborné porotě 27. května a v ten samý den bude zároveň vyhlášen i vítěz. Soutěžit se bude také ve dvou speciálních kategoriích – „Podnikatel z UP“ a „Cena ICOK pro nejinovativnější nápad“.

Vítězem loňského jedenáctého ročníku se stal Tomáš Jelínek s projektem Medomat, který pomáhá včelařům v prodeji medu. Druhým oceněným nápadem se stal projekt Inteligentních dopravních zrcadel od Davida Podoly a na třetím místě se umístil nápad Františka Špáse s názvem Loklok.

Ve speciální kategorii Podnikatelka v sukni pak vyhrál nápad Restio Elišky Brázdilové. „Každému bych účast v Podnikavé hlavě doporučil, neboť nasbíráte mnoho zkušeností a poznáte spoustu mentorů a zkušených odborníků, kteří vám dají upřímnou zpětnou vazbu na to, zdali váš projekt vidí smysluplně, nebo ne,“ uvedl František Špás z firmy Loklok.

Autor: red., G. Sýkorová Dvorníková, zdroj foto: upol

Fotogalerie

ilustrační snímek                              zdroj foto: archiv

Související články

Další články z rubriky

Držitelé krajských cen v oblasti kultury

Držitelé krajských cen v oblasti kultury

Opera, výstava, kniha či obnova kaple

Nehoda při předjíždění na Šumpersku

Nehoda při předjíždění na Šumpersku

Kolize v Loučné nad Desnou se neobešla bez zranění

 
Podmínky užití   |    Prohlášení o přístupnosti   |    Reklama   |    Kontakty   |    Nastavení souborů Cookies

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu Sumpersko.net s.r.o. zakázáno.

Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.