Středa 01. května 2024 -

Sumpersko.net

Nově přidaný článek

Zábřežští hasiči dostali novou cisternu

01.05.2024 - Zábřežští hasiči dostali novou cisternu - Slavnostní...

Počasí

01.05.2024 - Středa

Teplota: 22 / 14 - SkoroJasno

02.05.2024 - Čtvrtek

Teplota: 20 / 14 - Oblačno

Vandal poškodil v Zábřehu zaparkovaná vozidla

24. února 2022 - 11:24

Zpět na seznam článků

Policie hledá svědky

Vandal poškodil v Zábřehu zaparkovaná vozidla

Zábřeh - uice se zaparkovanými auty zdroj foto: PČR

Neznámý pachatel pravděpodobně přes noc na sobotu 19. února poškodil minimálně čtyři automobily, které byly zaparkované v ulici Ladislava Fialy v Zábřehu.

Majitelé svá vozidla Ford S-MAX, Audi A4, BMW 320 I a Škoda Fabia v ulici odstavili v pátek odpoledne a v sobotu ráno nebo během dopoledne zjistili, že jejich auta jsou poškozená. „Neznámý vandal nebo vandalové do laku vyryli hluboké a různě dlouhé rýhy. Poškození škodu předběžně odhadli na pětačtyřicet tisíc korun,“ uvedla tisková mluvčí policie Olomouckého kraje Marie Šafářová.

Policisté ze zábřežského obvodního oddělení zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu poškození cizí věci. „S žádostí o spolupráci se nyní obracejí i na veřejnost. V řádném objasnění tohoto případu, tzn. se zjištěním pachatele, by jim mohli pomoci svědci události, náhodní kolemjdoucí či obyvatelé okolních domů. S informacemi k možnému pachateli či pachatelům, případně k jiným okolnostem souvisejícím s poškozením vozidel je možné se obrátit na bezplatnou linku 158 nebo přímo na obvodní oddělení Policie ČR v Zábřehu na ulici Postřelmovské číslo 7, na telefon 974 789 601 či e-mail su.oo.zabreh.stsl@pcr.cz,“ upřesnila Marie Šafářová.

 

Autor: red., pis., M. Šafářová, zdroj foto: PČR

Fotogalerie

Zábřeh - uice se zaparkovanými auty     zdroj foto: PČR
poškozená vozidla                    zdroj foto: PČR
poškozená vozidla                    zdroj foto: PČR
poškozená vozidla                    zdroj foto: PČR

 
Podmínky užití   |    Prohlášení o přístupnosti   |    Reklama   |    Kontakty   |    Nastavení souborů Cookies

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu Sumpersko.net s.r.o. zakázáno.

Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.