Sobota 20. dubna 2024 -

Sumpersko.net

Nově přidaný článek

Držitelé krajských cen v oblasti kultury

19.04.2024 - Držitelé krajských cen v oblasti kultury - Opera,...

Počasí

20.04.2024 - Sobota

Teplota: 9 / 3 - obcasny-Déšť

21.04.2024 - Neděle

Teplota: 6 / 1 - Zataženo

Jarní výstava Flora Olomouc je zrušena

30. března 2020 - 11:47

Zpět na seznam článků

Poprvé v šedesátileté historii

Jarní výstava Flora Olomouc je zrušena

ilustrační snímek zdroj foto: archiv VFO

Vzhledem k vývoji situace i přetrvávajícímu krizovému stavu zrušila společnost Výstaviště Flora Olomouc všechny akce v měsíci březnu a dubnu.

Konání akcí v květnu a dalších měsících bude záviset na vývoji pandemie COVID-19 a na bezpečnostních opatřeních, která nařizuje Bezpečnostní rada ČR. „Toto rozhodnutí se tak týká zejména velice populární jarní výstavy Flora Olomouc, která se měla uskutečnit 23. – 26. dubna. Je to poprvé v šedesátileté historii existence výstavy, kdy toto oblíbené vítání jara neproběhne.  O to více se věnujeme přípravám letní výstavy, konané 20. – 23. srpna a podzimní výstavy konané v termínu 1. – 4. října, abychom návštěvníkům poskytli maximálně krásný zážitek,“ uvedla tisková mluvčí společnosti Kristýna Buchtová, která upřesnila: „Návštěvníkům, kteří si již zakoupili online vstupenku na jarní výstavu, bude částka automaticky vrácena v plné výši na jejich platební kartu do tří až pěti dnů. Akce, u kterých není pořadatelem Výstaviště Flora Olomouc, ale probíhají v prostorách výstaviště, budou do konce dubna 2020 také zrušeny. Aktuální informace o těchto akcích naleznete na webových stránkách organizátorů.“

V důsledku nařízení Bezpečností rady státu uzavírá Výstaviště Flora Olomouc do odvolání také Sbírkové skleníky, Botanickou zahradu a rozárium. „Parky jsou nadále určeny k průchodu a krátkodobému pobytu, ne však ke shromažďování se a dlouhodobějšímu pobývání zde,“ dodala mluvčí Buchtová.

Autor: red., K. Buchtová

Fotogalerie

ilustrační snímek                              zdroj foto: archiv VFO

Další články z rubriky

Speed Marathon 2024 v Olomouckém kraji

Speed Marathon 2024 v Olomouckém kraji

Řidiči lehkou nohu na plynu

Loučení s legendárními Tornády v Olomouci

Loučení s legendárními Tornády v Olomouci

Konec dalších starých vlaků

Cesty napříč Tureckem

Cesty napříč Tureckem

Pozvánka do kina Retro

 
Podmínky užití   |    Prohlášení o přístupnosti   |    Reklama   |    Kontakty   |    Nastavení souborů Cookies

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu Sumpersko.net s.r.o. zakázáno.

Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.